WIHO

Alltså hur fantastiskt start på veckan?! Blivit veckans blogg denna vecka vilket känns väldigt roligt för mig, lägger mycket tid på detta så man blir glad när det lönar sig såklart. Så HEJ till alla nya här så ska jag försöka fylla bloggen med massa extra roligt och fint material. Har en hel vecka utan skola och plugg som brukar ta massa tid så detta kommer att bli bra.

För att lära känna mig lite bättre kan jag kort bara säga att jag heter Olivia Skoglund, som ni nog vet vid det här laget och bor i Göteborg. Jag går i tvåan på gymnasiet och lägger mycket av min tid på att vara med kompisar, träna, plugga och sen även bloggen såklart. Tänkte att jag startar med att svara på frågor lite allmänna frågor om mooi. Glöm inte heller att gå in och läs intervjun jag gjort hos Nouw HÄÄR .

Hur gammal är du? Jag är 17, 18 om 6 månader (!!)

Hur gammal känner du dig? Skulle väl säga att jag ofta känner mig lite äldre men samtidigt känns det sjukt att redan fylla 18 haha. Men runt 20 kanske?

Vart bor du? Jag bor i Göteborg!

Sommar, höst, vinter eller vår vilken föredrar du & varför? Sommar är ju det absolut bästa som finns. Ingenting som slår en perfekt sommardag vid havet. Men älskar skidor och snö så det kommer inte långt efter som favorit.

Är du beroende utav något? Jaa man har väl sina grejer men skulle framförallt säga sötpotatis, kan äta det alla dagar i veckan. Sen använder man väl även sin mobil lite osunt ofta..

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu? ALPERNA!! Är så extremt skidsugen, speciellt på en vecka med bara bra åkning och spa. Var ju i Bad Gastein med kompisar på sportlovet men det blev väl mer fest än åkning om man säger så, sedan så har jag även gått med kryckor nu i 3 veckor så lite skidåkning hade suttit fint.

Vad är du på för humör just nu? Jag är på väldigt bra humör, glad. Har en hel vecka ledighet, har blivit veckans blogg (!!), det är en vecka tills jag blir av med kryckorna och allt känns allmänt bra.

Vilket är ditt favorit godis? Är inte direkt en godis människa faktiskt, äter i princip aldrig godis men om jag gör det så är det choklad och sura godisar!!

Vilken är din favoritaffär? Har verkligen inte shoppat mycket alls det senaste men har mer och mer gått över från butiker som Zara och H&M till Weekday och Monki, tycker de har haft väldigt mycket snyggt de senaste.

Är du en morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska, verkligen. Är så extremt trött på morgonen och kan sova förevigt känns det som hehe.

Har du blivit sydd någon gång? Har opererat armen några gånger och foten nyss så jaa.

Är du blyg? Nej det skulle jag inte säga, har inga problem att umgås i nya gäng med nytt folk utan tycker det är kul. Sen blir man självklart ännu mer bekväm ju bättre man känner varandra.

Vad heter du i andra namn? Emma.

Vill du gifta dig? Ja det vill jag allt!

Har du något smeknamn? Det är väl lite blandat, vanligast är väl Olle, Olli, Nina.

Hoppas nu ni gillar detta och får en fantastisk vecka!

  • Livet

Gillar

Kommentarer

smillaalwin
smillaalwin,
Grattis snygging!
nouw.com/smillaalwin
kristinalicerika
kristinalicerika,
Vad kul!! GRATTIS!⭐️⭐️⭐️
nouw.com/kristinalicerika
JeyJey
JeyJey,
Grattis 😃
nouw.com/jeyjey
majaanee
majaanee,
martalundstrom
martalundstrom,
andreasoderqvist
andreasoderqvist,
Åå va roligt! grattis❤️
nouw.com/andreasoderqvist
isabelw
isabelw,
Åh vad kul lista och så himla härliga bilder också!!
nouw.com/isabelw
elinekelund
elinekelund,
grattis finis!!!
nouw.com/elinekelund
janielindahl
janielindahl,
Vilken härlig person du verkar vara tjejen 💕 Grattis till veckans blogg 😚💖
nouw.com/janielindahl
thatswedishtraveller
thatswedishtraveller,
grattis 😍🙌🏾💛
nouw.com/thatswedishtraveller

LIKNANDE INLÄGG