WHAT TO WEAR

Innehåller affiliate-länkar

Tro de eller ej så börjar det faktiskt närma sig höst vilket känns rätt sjukt att tänka, men tiden brukar gå rätt snabbt såhär i slutet på sommaren. Det är därför dags att börja kolla på lite kläder för hösten. Hösten är ju trots allt kanske den bästa och härligaste tiden klädmässigt då man brukar börja tröttna på sommarkläderna och vill börja använda jeans, kappor och fint stickat.

Något som allmänt blivit trendigt iår och även mot hösten är jeans som är croppade och något utsvängda. Älskar själv detta och tycker verkligen denna modell på jeans är allra snyggast. Dessa nedan var så så fina!

(Tryck på länkarna för att komma till plaggen)

NLY Trend/Gestuz/Tiger Of Sweden Jeans

Något jag tycker är viktigt är att alltid satsa på basplaggen då det alltid slutar med att det är dem plaggen man använder mest. Det är därav de man hellre satsar en extra slant på just för kvalitén. Snygga jeans är då ett måste men även vanliga basic tröjor i fina färger. Cashmere är väldigt fint material att ha på de men även bekvämt och skönt vilket är viktigt.

För att då inte känna att ens outfits blir för tråkiga kan jag tycka om att antingen ha en jacka i någon utstickande färg eller modell, eller att ha sneakers som sticker ut lite. Mönster och speciellt djurprints är något som är trendigt och snyyggt!

(tycker verkligen den högra var så så ball och fin modell)

  • Mode

Gillar

Kommentarer

cassandraharaldsson

LIKNANDE INLÄGG