VECKANS SCHEMA

Det allra sista historiaprovet är skrivet vilket var rätt kämpigt men nu bockar man av sak för sak. Lugnt är det dock inte och veckans planer är att,

Tisdag: Idag har jag ju varit i skolan och nu ska jag sätta med och börja plugga matte då vi har nationella på måndag. Sedan ska jag åka och fixa mina klackskor för balen då bandet är för stort, jag ska publicera ett samarbete på Instagram och sedan måste jag komma på en outfit inför morgondagens skiva. Har absolut ingen aning vad jag ska ha på mig och temat är ”Ut till havs” så jag får rota igenom allt jag äger. Men det löser sig nog på ett eller annat sätt.

Onsdag: Har jag skola som vanligt, sedan måste jag hem och plugga och vid 16 ska jag till Miyo där tjejerna ska föra innan det är dags för den siiiista skivan som hålls i Långedrag.

Torsdag: Skola som vanligt och lång skoldag till 16. Efter skolan ska jag direkt till pappas kontor och hjälpa till på ett kundevent dem har där. Så det blir nog en seg och slitig dag men men.

Fredag- söndag: Har inga direkta planer för denna helg men det jag vet är att jag måste lägga sista krutet på matte nationella som är på måndag och därmed det sista nationella någonsin, den ni. Har även fler prov nästa vecka som måste pluggas inför. Så ja, helgen blir nog inte roligare än så. Ska spela paddel i helgen också vet jag, älskar att spela badminton och paddel så det är kul att göra lite sånt istället för crossfit och gym också.

Kram

Och snart är man här igen, 2 veckor tills det är juni nu sjukt nog..

  • Livet

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG