VECKANS SCHEMA

måndag

Jobb och fix hemma bara, och träna på kvällen. Ska lägga ut och sälja lite möbler på blocket men också packa Sellpy-påsar så jag stoor rensade garderoben nyligen så jag lägger upp så fort min Sellpy-shop är uppe!

tisdag

Liknande här, jobb och fix hemma och ett möte på eftermiddagen. Träna på kvällen.

onsdag

På onsdag däremot ska jag testa något nytt och väldigt spännande, ska nämligen till Beauty Botique för att göra lashlift som blivit så sjukt omtalat det senaste. Har ögonfransar utan någon som helst böj så tror detta kommer göra stor skillnad och bli väldigt fint. Har varken smink eller mascara alls ofta så det är ju bara extra härligt att göra lite sånt här så man ser lite piffig ut ändå. Där ska jag även testa BB-glow, en typ av ansiktsbehandling, så det ska jag skriva mer om när jag varit där så ska ni får höra om resultat <3

torsdag

Ska till pappas kontor och jobba, det är väl egentligen det mest spännande med den dagen. Kul tänker ni, nej men sen får jag se om jag ska träna på kvällen. Vad jag uppfattat det som ska man vara rätt försiktig med vatten och att svettas efter lashlift så jag får se vad jag får tillåtelse till hehe.

fredag - söndag

Fredag däremot blir något festligare då jag ääääntligen ska tillbaka till älskade Stockholm. Höst i Stockholm är dessutom magiskt så oj vad härligt det ska bli. Åker upp vid lunch redan då det vankas 25-års fest för Jossan på kvällen. Säker på att det kommer bli en pang-kväll!

Resten av helgen är ännu oplanerad men det blir nog massa mys-häng med min syster, Klara och Semla såklart <3 Ska träffa en kompis för en fika på söndag och sedan åker jag hem framåt kvällen!

Ha en jättebra vecka nu, puss och kram

  • Livet

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Så spännande med onsdagens agenda, ser fram emot att få höra mer om det! <3
nouw.com/myjjohansson

LIKNANDE INLÄGG