VECKA TRE

Hej på er, ny vecka och måndagen är över. Har en rätt icke-händelserik vecka men det är välbehövligt då det är så mycket med skolan nu.

Idag har jag varit i skolan som vanligt, när jag kom hem färdigställde jag sedan två inlämningar samt mer eller mindre färdigställde mitt gymnasiearbete. Så sjukt när man hållit på med det så länge och börjar känna sig klar, men känner att jag kan sitta i timmar med det ändå och småfixa men någon gång får man väl nöja sig, det går ju trots allt bara att få E eller F på det. Körde sedan ett crossfitpass kl. 18, köttigt som vanligt men härligt att få det avklarat.

Imorgon, tisdag har jag en vanlig skoldag och sedan är det samskolans sista öppet hus på kvällen som vi i kåren alltid är med på. Skönt med sista då det tar sin tid att vara med på.. Behöver mellan detta plugga, plugga, plugga. Ska börja skriva på lite tävlingsbidrag för vårt UF då det inte är långt kvar tills alla sånna grejer ska in.

Onsdag är det skola, plugg och crossfit på kvällen.

Torsdag, skola, plugg och fixa med ett samarbete. Slutar så sent på torsdagar så brukar aldrig bli tid för någonting men ska nog ut och springa på kvällen. Börja springa mycket mer igen det senaste, har aldrig sprungit en del speciellt under sommaren på landet och hösten, men man uppskattar det verkligen när man kommer igång och märker att det blir lättare.

Fredag är det skola, crossfit på kvällen. Resten av helgen ska jag ta det så lugnt, sova ut verkligen, kanske ta någon mysig fika men vila upp mig. Denna helgen var massa grejer non-stop, kul ibland men gillar en kombo bäst. Sedan kommer nog veckorna gå fort då det är mycket men plugg men endast 4 veckor tills Frankrikee.

Väldigt lugn vecka som sagt men gillar att skriva upp det och ha framför mig. Har ju alltid alltid haft en papperskalender för att få se alla planer framför mig, nedskrivet och sedan har jag alltid ett dokument på mobilen med vad jag ska göra och plugga varje dag så att jag kan checka av grejer, ett måste för min kontroll-freak hjärna kring just sånt. Har vissa grejer jag är så pedantisk med och vissa grejer jag är väldigt slapp med haha, fun fact.

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Matildafritz
Matildafritz,
åhh, vilken underbar himmel
nouw.com/matildafritz
monikahogberg3
monikahogberg3,
jättefina bilder kram
nouw.com/monikahogberg3

LIKNANDE INLÄGG