VECKA 24

Den aaaaabsolut sista skolveckan för mig någonsin tänkte jag säga men för gymnasiet och på ett bra tag iallafall. Planen för veckan ser ut på så sätt att;

Måndag har vi inga lektioner men vid 12 har vi däremot klasslunch hos vår lärare så det kommer bli väldigt mysigt, som en sista aktivitet ihop liksom. Sedan har jag inga direkta planer för dagen, träna på kvällen och sedan hade jag behövt fixa naglarna igen innan studenten då dem växt en del så det kanske går att få in. Tror även Elin och min älskade Selma kommer hem så massa hund-gos <3

Tisdag ser ut på så sätt att jag tror vi har skola, alltid lite oklart såhär i slutet så det är antagligen bara någon lektion eller så. Däremot vet jag att vi ska måla alla plakat för flaken efter skolan. Vid 17 ska jag även på idrottsmassage som det kallas, mamma gav mig det för ett tag sen och det tror jag blir välbehövligt. Nu har jag ej tränat så mycket det senaste men blir ofta att jag blir rätt stel och att man har kvarblivande träningsvärk som är skönt att få ut. Sen ska man ju unna sig lite ibland också!

Onsdag fyller min kära pappa år så vi ska nog äta lite middag för honom. Min bror kommer hem och hela familjen blir samlad. Onsdagen kommer väl däremot framförallt fokuseras på massa fix och förberedelser för studenten.

OOOOCCH på torsdag är D day, STUDENTEN !!!!!! Så himla sjukt va. Dagen börjar ju med champagnefrukost ute i Hovås, vi åker sedan in till Paddan som vi åker runt Göteborg och kör oss till Operan där vi har vår skolavslutning. Uppträdanden, stipendieutdelning och tal osv. Sedan åker vi till skolan, umgås med klassen innan utspringet. Därefter åker vi ju flak runt Göteborg i 1-2 timmar innan det är dags för mottagning hemma. På kvällen blir det lite uppsamling med alla kompisar och fest!

Resten av helgen kan in nog räkna ut endast kommer gå ut på att landa lite, vila och fatta att man är klar med allt...

  • Livet

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG