VÄLBEHÖVLIG MYSKVÄLL

Hej på er!

Ligger just nu nedbäddad och nyduschad i sängen. Planen för kvällen var egentligen att vara på 18-års fest då Ella fyller år, fick dock förhinder då jag behövde åka och jobba några timmar på kvällen.

Efter skolan satte jag mig i vilket fall och fick undan lite plugg, åkte sedan och gjorde blodprov för att testa ytterligare för allergier och sedan gick jag runt i stan ett tag innan jag mötte Miyo och Elin som slutade lite senare. Vi tog en välbehövlig fika på Da Matteo. Trots att man går i samma klass och ses varje dag blir det inte riktigt att man tar ikapp allt så det behövs lite fikor ibland hehe.

Åkte därefter till kontoret, jobbade och mamma hämtade sedan mig vid 8. Har precis ätit nu och resten av kvällen ska jag verkligen göra 0. Kan verkligen inte komma ihåg en enda helg sen skolan började jag inte både jobbat och krökat (förutom inget jobb förra helgen hehe) och det tar på krafterna kan jag säga, speciellt med allt under veckorna. Är verkligen en människa som behöver helger med bara träning och lugn för att orka trycket under veckorna. Det är väldigt mycket allmänt nu med körkortet, plugg, jobb, sociala medier och allt annat i livet.

Men jag mår annars väldigt bra faktiskt så nu ska jag bara njuta av härlig helg. Har massa roliga planer imorgon men mer om det senare, kram<3

  • Livet

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG