VAL D'ISÉRE VECKA 7

I lördagskväll kom vi hem ifrån Val D´isére och sen dess har man varit lagom sliten så detta inlägget fick komma först nu.

Jag åkte i år bara med Elin och Miyo från tjejgänget tillskillnad från Bad Gastein förra året då vi åkte alla alla tjejer vilket gjorde att det blev lite annorlunda från den resan, väldigt skönt på sitt sätt dock, då vi alla hade inställningen att ta det lugnare denna resan än Badga eftersom man blev sjuk i månader efter det. I övrigt var det ett väldigt stort gäng som åkte från skolorna så det var mycket folk och så ändå.

Har verkligen haft en så så bra resa dock, en bra kombo med mycket skidåkning och afterski.

De två första dagarna på resan så var det i princip snöstorm så dag 1 blev det mindre åkning men väldigt kul på folie och så ändå och några av de andra dagarna åkte jag en del med killarna då vi gick upp rätt tidigt för att åka mycket.

Resterande dagar var det sedan strålande sol och väldigt varmt så det var extremt bra åkning speciellt när man var uppe tidigt. Personligen tycker jag det var mer värt att banga utgångarna på kvällarna och gå upp tidigt och må bra och sedan istället köra mer på afterski då det är afterskin Val D verkligen är bra på, Folie är ju verkligen speciellt sedan fanns det ett ställe som hette Cocorico som också var väldigt kul att va på efter Folie.

Byn i sig var sedan väldigt mysig och det fanns riktig bra restauranger där och även i backen och man hittade rätt, vi hade middag på hotellet men två kvällar mötte jag upp lite killkompisar som åt ute vilket var väldigt bra ställen. I Val D är det däremot allmänt väldigt dyrt vilket man får vara beredd på om man åker dit. I allt härligt så finns det sedan fler nackdelar med Val D då det hände mycket tråkiga incidenter med många kompisar som blev drogade, fick åka in på sjukhus och sådant vilket är så fruktansvärt hemskt och tråkigt att det ska behöva hända..

Snott lite bilder från min kära @miyolumsden

Men sammanfattningsvis har det varit en väldigt bra resa, man känner sig rätt klar med festresor som dem här även fast jag är väldigt glad att vi åkte hit och fick som en sista sånhär resa innan studenten, och att vara där med alla kompisar är något jag alltid kommer tänka på och komma ihåg<3

Gillar

Kommentarer

elinormarias
elinormarias,
Vilka härliga bilder!
nouw.com/elinormarias

LIKNANDE INLÄGG