UPPFRÄSCHNING INFÖR VÅREN

I samarbete med Daniel Wellington

Inlägg i samarbete med Daniel Wellington, använd koden "OLIVIASKOGLUND" för 15% på hela ditt köp.

Från början så har jag aldrig riktigt varit den som använt smycken. När jag var yngre så tyckte jag mest att det var jobbigt att ta på och ta av smycken hela tiden. Men det har ändrats så mycket det senaste åren då jag fått upp ögonen för hur mycket det gör med ens outfits. Verkligen blivit en människa som alltid har i mina örhängen, alltid har på mina halsband men oftast inget på armarna. Vet inte varför det blivit så men har inte riktigt haft några klockor eller armband jag älskar. Det har därför inte blivit en vana direkt.

DOCK är det något jag verkligen vill ändra på. Som jag nämnt innan tycker jag att det är så elegant med någon fin ring, ett enkelt armband och en klocka till. Klockor behöver inte se stelt eller för uppklätt ut om man klär det rätt som man kanske ibland kan tänka. Det passar faktiskt till allting och kan se väldigt snyggt ut till en vardaglig outfit. Vill därför verkligen bli bättre på att bära klockor till vardags.

Daniel Wellingtons klockor är ju verkligen något som passar alla, det finns så många olika stilar du kan bära den med. För det är väldigt smart just på Daniel Wellingtons klockor att man kan byta ut banden och ena dagen ha en läderklocka som passar just den outfiten och nästa dag en guldig metallklocka. Perfekt för de som tröttnar lätt och just därför är räddare att köpa lite dyrare smycken.

SÅ jag har nu faktiskt en rabatt kod till er om ni känner er sugna på en klocka eller ett smycke. Ange koden "OLIVIASKOGLUND" och få 15% rabatt på hela erat köp hos Daniel Wellington och passa på att fräscha upp smyckesgarderoben. Tryck HÄÄR för att komma till deras hemsida, puss!

  • Mode

Gillar

Kommentarer

ida
ida,
Hallå vad har du förnågot på läpparna? superfint verkligen!!
ida
ida,
Hallå vad har du förnågot på läpparna? superfint verkligen!!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LIKNANDE INLÄGG