UPDATE FRÅN LIVET

(Mer om outfiten kommer)

Heej på er, hoppas allt är bra<3

Är fortfarande kvar i Stockholm och har det bara så himla bra. Var bara väldigt välbehövligt att få lite av en paus från allt i Göteborg och vara här och byta miljö för några dagar, mår verkligen alltid så bra här.

Igår var det jättefint väder så jag och Elin gick ut och sprang 7km efter frukost, väldigt skönt att komma ut så tidigt på dagen alltid en skön känsla. Vi fotade sedan lite samarbeten och fixade lite och sedan satte vi oss i parken med Selma, njöt i solen och åt gyros från en av foodtrucksen som står vid Norr Mälarstrand, sån utomlandsfeeling. Vi mötte sedan upp Klara på Mälarpaviljongen, drack rosé och aperol innan vi gick hem till Elin och åt middag. Vi fick lite mer feeling när det var så härligt ute och drog sedan vidare ut vilket blev väldigt kuul!

Idag vaknade vi senare, lite segare men gjorde inte så mycket då det är dåligt väder. Istället gick vi bara ner på gatan och kollade på Stockholm maraton som är idag, alltså så himla kul o se. Blev verkligen så peppad att springa det någon gång, sjukt inspirerande att folk pallar. Nästa år ska jag iallafall springa Göteborgs varvet så det är en bra start iallafall!

Nu ska jag och Elin ha världens myskväll, imorgon vill jag hinna strosa i lite butiker innan jag flyger hem efter lunch. Kram


Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG