TO LOOK FORWARD

Ligger hemma med feber och extrem smärta i halsen, var precis hos doktorn och hade någon virusinfektion så medan jag ska försöka bli frisk tänkte jag att vad passar inte bättre än att rada upp allt kul som kommer denna våren???

17 dagar till 100 dagarsfesten.

Inget jättespeciellt men den sista nedräkningsfesten där vi i festkommittén anordnat en middag först för alla treor och sedan utgång för att fira endast 100 dagar kvar...

23 dagar till premiärskivan/samskoleskivan.

Första skivan för studentvåren som samskolans studentkommitté håller i, detta blir liksom det som kickstartar studentvåren och alla fester och allt kul som kommer. Tror mest det är Göteborg och Stockholm som har skivor men det är helt enkelt stora fester med teman och utklädnad med middag och massa lekar och krök under studentvåren för att ha kul och tagga till studenten.

43 dagar till Miyo och Claras skiva

Den andra skivan som mina älskade Miyo och Clara ska ha, säker på att det kommer bli en mer än lyckad kväll<3

68 dagar till Prag.

Vår studentresa!!!!!!!! Så stört taggad för detta, 4 dagar i en härlig stad med världens bästa vänner och människor med fest och våår!

80 dagar till min, Marre och Fridas skiva.

Jag, Martina och Frida bestämde oss för att ha skiva, en väldigt kul fest att ha innan studenten som kändes självklart att vi tre skulle ha, säker på att det kommer bli en oförglömlig kväll<3 Vi ska ha tema Pride, dvs extra ALLT och massa färg så det kommer bli kul att se..

93 dagar till studentbalen

Ska verkligen börja kolla på studentklänningar snart kom jag på nu.. Men vår studentbal kommer som vanligt hållas på Societetshuset på Marstrand..

114 dagar till studenten.

Behöver nog inte säga så mycket mer. Studenten. Så sjukt. Man känner sig i perioder så extremt redo och klar med skolan men sen inser man att man kommer lämna alla de personer man träffar varenda dag, och det jag tror skiljer samskolan från andra skolor - att det är så mycket mer utanför skolan än bara skolan, det är så mycket traditioner och händelser som gör att man blir så nära människor utanför ens klasser och det kommer jag sakna så extremt mycket, det kommer verkligen bli tomt att lämna allt detta. Men trots att det är mycket man längtar till denna våren så ska jag göra allt för att ta till vara små stunderna denna sista terminen och leva i nuet och njuta det sista för det kommer gå så fort<3

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG