TO GO SOMMAROUTFITS

Innehåller affiliate-länkar

Hej! Älskar verkligen din stil! Har du några To-Go outfits när du är utomlands/när det är riktigt varmt? Ska nämligen flytta utomlands och hittar inget svalt eller snyggt..

Tack snälla <3 Givetvis kan jag göra det. Jag inser själv nu när jag är på landet att jag använder ca 5 % av min garderob och det är ju alltid en viss typ av kläder. De mest bekväma shortsen, någon lätt dra-på-sig klänning, favorit-solglasögonen och tofflorna. Har på riktigt ´ använt mina Birkenstock prick hela sommaren. Så dessa plagg är något jag själv ska försöka införskaffa mig mer av när jag ska utöka just sommargarderoben då det alltid blir att man återgår till det mest bekväma svala och basic-plaggen.

På riktigt mina ALL-TIME favoritskor under sommaren, använder mina Birkenstock hela tiden och finns i massa fina modeller. När man gått in dem är de dessutom världen skönaste skor så dessa i svart och brunt äääälskar jag, ett måste i sin skogarderob!

Sedan tycker jag man behöver ett par riktigt bra jeansshorts, funkar till allt och kan kläs upp och ned samt är bekvämt. Köpte ett par vintage Levis som är längre modell och dem har jag använt flitigt kan jag lova. Köpte dem på Beyond Retro som har hur mycket shorts och kjolar som helst så det är ett tips att kolla där. Sedan kan man även klippa av jeans och välja längd själv.

Till detta hade jag haft någon härlig linneskjorta, både bekvämt och snyggt. Älskar även frotétröjor eller en basic t-shirt/linne hade även det funkat lika bra.

Simpelt och bekvämt är såklart även härliga sommarklänningar, i en skön längd utan något som skaver eller att den är för kort så funkar det prima i värmen.

Jag vill också bara påpeka att det är lätt att inspireras av andras outfits som är hur snygga som helst men som ser hemskt ut på en själv, och då är det viktigt att alltid ha i åtanke när man shoppar att köpa kläder efter ens kroppsform. Kläder som tar fram det bästa efter ens kropp. Jag t.e.x som har breda höfter måste ofta tänka på att ha något som sitter åt i midjan eller ha en tröja jag kan stoppa in då det annars blir väldigt rakt och osmickrande på mig. Petra Tungården har skrivit väldigt mycket om just detta så ett tips att läsa mer om.

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG