TILLBAKA TILL RUTINER

Hej på er!

Nu är jag tillbaka i Göteborg för hösten, känns rätt konstigt efter 9 veckor på landet som jag räkna ut det till. Spenderade sista dagarna på Käringön och Sjöräddningen då det var Tjörn runt som hjälper till att övervaka, var väldigt kul trots spöregn och blåst med 20 m/s.

Men nu är jag i stan igen och hur nostalgiskt och snopet det än känns när hösten kommer innan man hunnit blinka så ska det bli skönt att komma tillbaka till lite rutiner, men denna höst utan de värsta ångest-momenten, som plugg. Jag åker ju även till Palma på onsdag så helt tillbaka till verkligheten kommer det inte bli men nu är jag i stan igen i vilket fall.

Spenderade hela kvällen igår bara genom att packa upp ca hela mitt liv i kläder och försökte rensa och få i ordning. Nu har jag två dagar hemma och min to-do lista känns oändlig. Dagen ser ut så att jag precis skjutsat pappa till jobbet för att låna bil idag, nu ska jag tillbaka (äääntligen) och fixa naglarna hos kära Sanna. Vill göra någon fin naturlig färg. Ska bli skönt att få lite fina naglar igen, har behövt ha max nerklippta naglar för att dem inte ska brytas hela tiden när jag hållit på så mycket med båtar, så det har inte varit någon vacker syn, men nu så. Därefter ska jag byta ett par örhängen, köpa lite smått, hem och börja packa, svara på mail, träna och sen har jag en massa annat småfix där i mellan, juste måste verkligen fixa mina fötter också. Vet inte hur men dem ser hemska ut så det hade varit behövligt.

Det var väl det, lite att göra helt enkelt och lika mycket imorgon men det blir så när man är borta ett tag. Känns skönt på sitt sätt att vara hemma också men Palma känns väldigt lockande i detta rusk väder.

Ha en fin måndag nu, kram <3


Detta är alltså vad hela mitt kameraalbum består av efter denna sommar haha men så blir det

Gillar

Kommentarer

wille
,
får man önska en video från Mallis?? pöss
IP: 82.99.3.229

LIKNANDE INLÄGG