THIS WEEKEND

Spenderade fredagskvällen som planerat, hemma med god mat framför en film.

I lördags så gjorde jag sedan en good frukost bestående av pannkakor, man underskattar verkligen hur gott det är med nygjorda pannkakor, lite jobbigt att göra bara. Tog mig sedan ut till altanen med mina kryckor och varma kläder då det var helt fantastiskt väder. Låg med en filt och lyssnade på en ljudbok jag har i svenskan och njöt av lite sol i ansiktet. Åkte sedan till frölunda torg med mamma för att testa lite nya glasögon då jag vill ha ett par nya.

Världens bästa människa på alla sätt<3

Åkte sedan snabbt hem, duschade och gjorde mig iordning för att sedan åka till Martha. Hon fyllde 18 så hon hade lite middag och så, väldigt mysigt. Känt Martha sen jag gick i 1an i grundskolan och har sen dess bara blivit bättre vänner ju äldre vi blivit, finns ingen lika omtänksam, galen och fin människa som henne<3 När dem andra sedan gick ut så åkte jag hem och somnade hyfsat tidigt.

Idag har väl dagen sett rätt lik ut som igår. Det är lika fint väder idag så satte mig ute i solen och lyssnade äntligen klart på boken. Har en analys på den jag behöver börja på så ska sätta mig och försöka komma så långt som möjligt på den idag och sedan har jag lite ekonomi att göra.

  • Livet

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Alltså pannkakor!! Att det kan vara så gott med mjöl, ägg och mjölk! Fattar icke 😊
nouw.com/isabylund
malinlinneaa
malinlinneaa,
såg riktigt gott ut!!
nouw.com/malinlinneaa

LIKNANDE INLÄGG