THIS WEEKEND

Hej på er! Denna helgen har de hänt rätt mycket men den har varit braa så det gör inte så mycket att jag är lite trött. I fredags var de lite skolevent så lite spontant gänget förade några av tjejerna hos mig, vid 11 åkte vi sen in till stan och hade en rolig kväll. Blev en lyckad kväll och jag kom hem hyfsat i tid, mådde dock som man förtjänade igår så lördagen var mindre rolig haha men men..

Jag gjorde inte mycket på lördagen alltså. Men på kvällen åkte jag sedan hem till Marre där vi hängde några kompisar. Var så så trött men det var mysigt, kom hem vid 3 och stensomna sedan tills jag blev väckt kl 12 idag, hehe behövde den sömnen..

Idag har jag iallafall varit lite mer produktiv, tog ner resväskor och skrivit en packlista nu så att jag kan börja packa lite, förberedde sedan lite för veckan, åkte och köpte en skidbag till skidorna och lite saker på apoteket. Efter det jobbade jag några timmar och sen körde jag ett crossfit-pass. Åt sedan en good middag och nu har jag kollat ett avsnitt The haunting of Hill house. Sett typ 6 avsnitt av den skräckserien, verkligen skräckblandad förtjusning att se den då den är äckligt läskig men jag har alltid gillat skräckfilmer så den är spännande haha men inte en feelgood serie direkt..

Nu måste jag soova, en vecka och sedan är det äntligen ledighet!

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG