THIS WEEKEND

Hej på er, denna helgen har verkligen gått i ett så jag är rätt slut nu men har bara spenderat hela dagen till plugg vilket jag behöver fortsätta med. Meen jag har haft en så härlig helg.

I fredags så åkte jag och ett gäng tjejer och åt middag hos Ella på Björkö, så mysig och trevlig middag verkligen. Vi drog sedan till stan och gick ut, kom hem kl 5 så var lagom trött igår men hade jättekul verkligen.

Igår kom sedan Miyo, Elin och Ellen hem till mig vid lunch då vi skulle mysa lite när Ellen va hemma från Stockholm. Vi bada lite bubbelbad, åt sushilunch och sagt sedan i växthuset med massa filtar och fika och snacka, väldigt mysig dag verkligen.

Vi fixade oss sedan och åkte in till stan då Clara hade 19-års middag hos henne. Bestämde mig i sista sekund för att köra in och va nykter då det kändes så mycket skönare att bara kunna ta bilen hem sen och jag var ju rätt trött så det var ett bra beslut. Meeen det var världens härligaste middag iallafall, så himla god, fräsch asiatisk mat och blandning mellan skratt och djupa samtal. Bästa tjejerna verkligen! Och grattis till världens bästa Clara, vi har verkligen blivit mycket närmre på senare tid och det är jag verkligen glad för, så vettig fin tjej<3

Hoppas ni haft en fin helg, kram<3

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG