THIS WEEK

Nu har veckan satt igång igen och det är slut på lov. Förstår inte hur man kan vila i princip en hel vecka och ändå vara helt slut en måndag. Meeeen vad gör det när jag blivit av med mina kryckor och stiften ur foten idag (!!), känns så sjukt skönt, går inte ens att beskriva. Har varit ett rent helvete om man får säga så, att vara helt begränsad i en månads tid och behöva gå med kryckor vart man en ska. Så nu ska jag äntligen komma igång med träningen på riktigt igen, hitta på massa kul och njuta av att kunna gå hehe.

Planerna för denna veckan är att;

Måndag; Haft en vanlig skoldag och efter skolan åkte jag ju sedan till läkaren och tog ur stiften ur foten. Kvällen ska bara spenderas hemma.

Tisdag; Även här skola till sent som alltid och sedan blir det plugg. Eventuellt gymma om jag fortfarande inte får rida.

Onsdag; Kort skoldag och sedan plugg. Gymma på eftermiddagen.

Torsdag; Skola och sedan det vanliga, plugg och träning. Eventuellt stan efter skolan?

Fredag; Påå fredag har jag skola som slutar tidigt och sedan så ska jag på middag hos kära Frida som fyllde 18 dagen innan, ska bli väldigt kul då man alltid har det roligt med dem tjejerna<3 extra roligt för att jag inte orkat hitta på något direkt på helger på en månad pga foten.

Lördag; Fredagen får dock inte bli för galen eller sen då jag på lördagen ska göra, högskoleprovet! Första gången för min del, ska väl både bli intressant att se hur det är men är rätt otaggad också på att spendera 8 timmar och råskriva prov.. Ser det mer som en övning och har inga förväntningar på resultat eller så då jag inte pluggat eller ska plugga alls inför det. Kommer sedan antagligen vara rätt slut på kvällen så blir nog en lugn hemmakväll.

Söndag; Här så fyller min älskade mami år. Förutom plugg och träning så ska vi nog ut och äta och kolla på bio, jag, mamma och pappa<3

Vill också bara säga tack för all fin respons jag fått hela förra veckan på bloggen. Aldrig fått så mycket fina kommentarer och meddelanden så tack, tack, tack <3

  • Livet

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Jag kan SÅ förstå lyckan över att vara av med kryckorna.. hoppade också runt med några under värsta vinter/snöveckorna för någon månad sen. FY FAN!! Så osmidiga att ha med också, haha. Glad för din skull 😊 Hoppas veckan blir fin <3
nouw.com/isabylund
Maja
,
Hej
Gillar din blogg skarpt och får jättemycket inspiration av den! Därför undrar jag om du skulle kunna göra ett inlägg med snygga vår/skinjackor?

LIKNANDE INLÄGG