Things about ME

1. Jag har brutit armen hela 4 gånger, samma arm dessutom oturligt nog.

2. Var verkligen besatt av att få ett djur när jag var liten men min bror är allergisk mot det mesta så det funkade inte. Gick så långt att jag var påväg att köpa en sköldpadda.. Fick iallafall tillslut mina kaniner som fick va ute <3

3. Måste alltid bädda sängen innan jag går hemifrån på morgonen, värsta att komma hem till ett stökigt rum.

4. Har aldrig sett en sagan om ringen film, Harry Potter, star wars eller sånt man borde sett..

5. Jag har inte några allergier alls, väldigt skönt.

6. Är besatt av cola zero, absolut enda läsken jag köper eller beställer på restaurang.

7. Tycker allt som har med leder och puls och allt sånt med kroppen är extremt obehagligt. Värsta jag vet är när folk knäcker fingrar osv ryser verkligen i hela kroppen.

8. Jag kan typ inte den analoga klockan måste verkligen stå och tänka på när jag ser en sån klocka, lärde mig digitala klockan direkt av nån anledning haha.

9. Jag är helt besatt av sötpotatis kan äta det varje dag i veckan utan att tröttna.

10. Jag har haft dålig syn sen jag var ca 12 och har alltid linser om jag inte har glasögon.

11. Skriver alltid listor varje vecka med vad jag ska plugga varje vecka, listor när jag ska resa, listor om vad jag ska köpa osv.

12. Är väldigt bra på att sova hehe, kan lätt sova 12 timmar och brukar ofta bli väckt runt 12 på helger.

13. Är helt besatt av musik, lyssnar på musik dygnet runt. Speciellt min familj vet att jag knappt kan åka bil 5 minuter utan att sätta i hörlurar.

14. Precis när jag fick moppekörkort så krockade jag mellan två pelare när jag åkte hem från golfträningen med bagen på ryggen, skadade knät men var inte allvarligt som hände annars.

15. Jag har alltid jobbat mycket och haft mycket olika jobb, började sommarjobba tidigt, klippt gräset hemma och har nu två jobb. Gillar att tjäna mina egna pengar och spara så att man kan belöna sig med saker man verkligen vill ha, köpte min LV väska helt själv och min USA resa osv.

  • Livet

Gillar

Kommentarer

wille
,

söt

malinlinneaa
malinlinneaa,

har inte heller sett nån utav dom filmerna, ”som man borde göra”. När jag berättar det så kollar alla på mig som jag inte är riktigt klok, haha 😂

nouw.com/malinlinneaa

LIKNANDE INLÄGG