THESE 2 DAYS

Hej på er!

Gårdagen spenderades som jag nämt i Stockholm med klassen! Åkte in till stan vid 11 tiden och mötte upp alla och sedan var det fullspäckat schema. Vi åkte direkt till mall of scandinavia för lunch och föreläsning. Väldigt intressant faktiskt, hur sjukt mycket detaljer som verkligen krävs för att locka dit oss som kunder. Sedan åkte vi direkt vidare till fotografiska. Aldrig varit där tidigare och kan tycka det är intressant att gå på konstutställning så jag gillade det. Väldigt fint och simpelt med balla fotografier!

Sedan så gick vi vidare till ett ställe som heter Hermans för middag, en vegansk buffé. Tyckte det var väldigt gott med fin utsikt, andra i klassen var dock inte lika glada över maten hehe. Direkt efter middagen så gick vi vidare till en bio på Söder som hette Lady Bird. Mindre bra film, inget direkt budskap eller story utan rätt långtråkig. I vilket fall så var det en rolig dag med klassen och man var rätt slut på kvällen sedan..

Idag så var det sedan att besöka riksdagen på schemat. Riktig turistattraktion men det är väl kul att ha det gjort.

Fanns massa fina rum därinne och vi fick en guidad tour. Klassen fick även möte en ledamot från centerpartiet vilket var riktigt intressant faktiskt, att höra hur man kommer till den position han nått, vad som krävs osv. Efter besökte åkte vi till Grill för lunch.

Sist på schemat var att besöka nobelmuseét, resans mindre roliga aktivitet om man säger så. Vi fick sedan tillslut äntligen vår första fria tid hehe och då gick vi runt lite på stan innan vi åkte till centralen.

I skrivande stund sitter vi på tåget påväg hem till kära Göteborg igen. En lite längre trip till Stockholm men jag har haft det mysigt. Ska däremot bli skönt att sova i sin egna säng efter att ha sovit lite överallt nu och längtar tills denna vår då jag ska försöka boka in massa Stockholms resor. Älskar verkligen verkligen att vara i Stockholm, känner alltid att det finns så mycket mer att erbjuda när jag varit där. Hur mycket mer nytänkande och inspirerande det är att vara där.

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG