TANKAR INFÖR HÖSTEN OCH FRAMTIDEN

Satte mig nu i dagarna och skrev i min kära kalender för att få ner lite på papper vad jag tänker framöver, vad jag vill och vad jag ska göra. Väldigt skönt att göra så om man känner sig lite all over the place och om man har mycket i huvudet. Skriv ner det på papper. Skriv tankar, planer, mål, to do list etc. Gör att man inte känner sig lika lost, oftast har man ju sina funderingar men inte fått ner dem konkret och då kan det hjälpa att just skriva ner dem. Om man då skriver ett mål, skriv då hur du ska ta dig dit, vad du behöver göra, vad du behöver prioritera bort för att nå dit osv.

Då jag känt mig lost inför vad jag ska göra framöver, i höst och i vinter speciellt så satte jag mig ner och skrev på samma sätt. Jobb för hösten och våren har jag ju som jag tidigare nämnt inte helt spikat, har mina tankar och sökt runt lite, så jag väntar på lite svar så det har jag fått gjort iallafall. Satt och gjorde om ett helt nytt cv i dagarna vilket kändes jättebra, ville förnya allt och få ett fräscht, intressant och uppdaterat cv. I höst vill jag även vara så mycket jag kan på Sjöräddningen, ska gå lite utbildningar och bara vara där mycket helt enkelt. Vill även kombinera detta i vinter med att dels åka iväg till värmen. Ska kolla in på det mer specifikt, om det så är asien-backpacking, surfa i Costa Rica eller stanna en längre tid i ett land får vi se.

Sedan vill jag åka skidor en period, alltid varit sugen på det men känt mer på senare tid att jag inte vill köra en hel eller halv säsong utan istället åka mer någon månad och då bara åka. Inte jobba eller kombinera med annat utan bara åka skidor.

Time will tell känner jag sedan, allt går inte att planera eller förutspå bara man känner att man har lite koll på var ens tankar är så att det inte tar över och får en att må dåligt. Om jag nu får ett jobb som utvecklar sig till något större så blir det så, annars vill jag börja plugga nästa höst som jag känner nu, men ja det får utveckla sig lite som det gör, livet tar ju trots allt mycket stora vändningar innan man ens märkt av det som gör att man hamnar på nya platser med nya människor och nya möjligheter.


Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG