SUMMEREVENINGS

Slutade vid middagstid för en gångs skull och inte vid halv tolv så jag fick vara med familjen på en maagisk middag i världens solnedgång, skönt att få kvällen fri när man jobbat under sommaren varmaste dagar! Nu ska jag ut till Käringön och jobba på sjöräddningen några dagar, kram

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Elsa
,
Hej Olivia!

Jag skall börja gymnasiet nu till hösten och har en (tror jag) annorlunda orosfundering. Detta då jag skall börja teknik, medans majoriteten av mina kompisar skall börja ekonomi. Den gäller om hur denna linjen uppfattas av samhäll och ekonomi, om gruppering mellan de olika inriktningarna och om umgängen emellan dem.

Gick du och dina kompisar sedan högstadiet skillda vägar? Har du många vänner nu som gick natur eller teknik i din umgängeskrets? Hur uppfattar du dessa linjer, skillde sig jargongen på dessa (på din skola och enligt din uppfattning såklart) ifrån samhäll och ekonomi? Och slutligen, funderade du någonsin på att gå någon av dessa, varför/varför inte? Chalmers i Göteborg verkar vara en väldigt omtalad skola, något du någonsin funderat på?

Hade blivit så otroligt glad om du hade velat svara, antingen här direkt eller i ett inlägg.

Älskar i vilket fall din blogg!

(Har skrivit denna kommentar i ett tidigare inlägg. Det är inte menat att verka tjatig utan gör det mest ifall du hade missat den förra)

Kram!

LIKNANDE INLÄGG