STOCKHOLM

Sitter nu på flyget påväg hem mot Göteborg igen. Haft världens bästa helg i Stockholm som jag alltid har när jag är där, känner verkligen att det är en stad för mig så suget att flytta dit efter studenten blir bara starkare faktiskt..

Tänkte sammanfatta helgen med lite bilder!

Efter massa förseningar med flyget så kom jag tillslut fram runt 19, min kära syster hade då fixat god middag så det åt vi. Tog sedan en dusch och vi fixade i ordning oss för att möta upp lite kompisar.

Hade på mig en blus från Zara, byxor från H&M, kappa från Envii och skor - Acne.

Vi åkte sedan till Calle P som är ett nyöppnat ställe, riktigt bra faktiskt. En skön restaurang som sedan blir lite mer klubb känsla senare på kvällen. Där mötte vi Carro och sedan kom Klara och lite fler tjejer. Jättemysigt, vi gick sedan vidare och gick ut. Kom hem vid 4 och somnade gott.

På lördagen så vaknade vi sedan något slitna. Åt lite frukost och promenera sedan in till Stureplan, kollade lite butiker och åt en lunch på Lett.

Efter en lång dag med mycket promenerande köpte vi sen med oss indiskt. Kollade på Ted Gärdestads filmen (så så fin), åt godis och däckade sedan vid elva.

Idag mötte vi upp ett gäng tjejer på Pom & Flora för brunch. Kollade sedan i lite butiker och åkte hem innan jag åkte till flyget.

Haft en välbehövlig helg ifrån Göteborg. Kan vara väldigt skönt att bara ifrån allt i ens vardag här och få lite omväxling, även om det bara är i Stockholm. Känner mig lite mer redo för allt i Göteborg nu trots att de är en del. Får väldigt mycket inspiration när jag kommer hit, inget speciellt så men bara en annan puls här så får se hur allt blir när man tar studenten sen..

Hoppas ni haft en bra helg, kram

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG