SPRING MUST HAVES

Innehåller affiliate-länkar

1. SNEAKERS! Lever för sneakers då det passar till exakt alla outfits, gör de mer uppklädda outfitsen chill. Tycker även det är speciellt snyggt med ljusa sneakers nu mot våren. Klassiskt.

2.SKJORTOR! Tycker alltid det är fräscht med en vit, lite oversized skjorta till jeans. Stilrent och fint.

3.KAPPOR! Min favoritjacka att bära skulle jag nog säga är kappor, passar till alla årstider (bara att ha en underjacka på vintern).

4.SKINNJACKOR OCH JEANSJACKOR! Skinnajckan är för mig ett måste i garderoben, speciellt mot våren är en skinnjackan perfekt. Verkligen ett plagg värt att satsa på trots att de kan vara lite dyrare då det är ett plagg som alltid kommer vara användbart. Finns såklart billigare alternativ som de nedan men kan vara värt att investera i en med bra kvalité då det som sagt är ett plagg som aldrig går ut i tid. Jeansjackor är även de skitsnygga, tycker speciellt om svarta jeansjackor men även vita. Funkar till det mesta och ser avslappnat men snyggt ut.

5.SNYGGA JEANS! Om det är något som är viktigt att ha i sin basgarderob så är det snygga jeans med bra passform. Tycker jeansen gör hela outfiten i princip och det plagg som själv får en att känna sig bekväm. Älskar att ha lite croppade jeans som är lite kortare, speciellt när de är lite utsvänga också. Finns snygga nedan om ni trycker på länkarna men gillar även de från Toteme, weekday, J Lindeberg, Weekday osv.

  • Mode

Gillar

Kommentarer

HandlaSmart
HandlaSmart,

LIKNANDE INLÄGG