SOMMARREGN

Kolla min nya fina tröja. Bra basic tröja med lite utstickande pärlor på armen, jätteskönt material också. Kommer från Chiquelle, använd koden SUMMERLOVE15 så kan ni även få 15% rabatt när ni handlar <3 Har en så fin kjol att visa upp också så ska försöka få lite bilder på den, också från Chiquelle. (I samarbete med Chiquelle)

Hade i princip ingen skola idag, någon oviktigt lektion så jag stannade hemma idag. Var så extremt trött igår som jag nämnde så behövde verkligen sova ut, viktigt för att inte bli sjuk faktiskt då man lätt blir det när man inte sovit. Sov däremot inte för länge då jag och elevkåren hade lite möte över en lunch. Vi åt på le petit café som ligger i Haga vid andra lång nästan, så så mysigt. Vi kom fram till massa saker och det börja öösa ner regn och vi satt under tak ute så det var så så mysigt verkligen.
Kom hem för en stund sen och ska sätta på en film nu och ta en ansiktsmask och bara mysa när regnet öser utanför. Inte haft en dag med dåligt väder på 3 veckor så lite uppskattar man allt detta. Behöver plugga lite sen och ska därefter på boxning ikväll.
Puss o kram

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Så fin tröja⭐️
nouw.com/faronsson

LIKNANDE INLÄGG