SOMMARPLANER

Sommaren har dragit igång på riktigt och trots att jag ska jobba i sommar så kommer det finnas mycket tid att njuta, och för första gången har jag ju faktiskt ingenting att komma tillbaka till i augusti och friheten att välja exakt vad jag vill göra och när jag vill göra det till hösten.

Jag har egentligen ingen fullspäckad sommar med spikade planer vilket jag gillar att ha. Vardagar brukar ofta vara så fullspäckade och planerade vilket gör sommaren extra skön att bara få vara!

Men det jag vet är att jag som sagt jobba i sommar och det ska jag göra dels på Hemköp på landet och även på sjöräddningen på Käringön vilket däremot är frivilligt. Har skrivit lite om det innan men det är något jag gör för att jag älskar att vara på havet och det är en extrem erfarenhet att jobba som sjöräddare och dessutom på världens bästa plats. Så som alltid på somrarna kommer jag i princip bo ute på Hälleviksstrand och varva jobb med massa båtturer, sol och bad på klippor och grillkvällar med familjen. Vill även ha upp tjejerna till landet och njuta av massa kompisgäng på landet <3

Nästa vecka är det även Marstrands-veckan och Match Cup på Marstrand så tanken är att åka dit under helgen.

Tidigt i oktober ska jag också till Marbella några dagar med mamma och pappa. Inte riktigt sommaren längre men i Spanien kan man iallafall få förlänga sommaren lite så det ska bli härligt.

Mer än så har jag inte alls planerat, det är Way Out West i augusti så det jag får jag se om man går på, häng på landställen och bara på riktigt få ro att andas ut och veta att man på riktigt inte ska tillbaka till samma gamla trötta rutiner i augusti när skolan brukar börja, så otroligt skönt.

  • Livet

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG