SMINK OCH HÅR INFÖR BALEN

Innehåller affiliate-länkar

Skulle du kunna fixa något collage med bilder på hur man kan ha sminket och håret på studentbalen? Gärna olika stilar, hårlängder, hela uppsättningar och utsläppt hår man kan styla snyggt hemma”

Sjäälvklart kan jag fixa det! Har själv sparat ner bilder på Instagram när jag sett fina frisyrer och olika sminkningar jag tycker om. Fastnade verkligen speciellt för Margaux bröllopssminkning, typ exakt så jag vill ha sminket, inte för tungt smink utan hyfsat naturligt, väldigt bronzigt, glowy och skimmrigt, så så fint verkligen.

Till hår så är jag mer inne på att ha utsläppt och lite loose, fönade lockar. Älskar denna stilen nedan med en lite Hollywood-aktig frisyr. Sedan har jag ju mycket kortare hår så då bli är det nog lite sån frisyr jag har på min bild men ja, tanken är nog att ha utsläppt lockat iallafall.

Så tycker generellt sätt stora, beachiga, fönade lockar passar de flesta frisyrer. Slarviga uppsättningar kan också vara väldigt fint eller en stram knut/uppsättning kan också vara väldigt coolt om man har en sådan mer hård stil på make med en enkel klänning.

För att uppnå det glowiga och naturliga resultatet till smink är dels hudvård och återfuktning väldigt viktigt, sedan även en bra primer och glowdrops under sminket brukar göra att man får det extra lyster.

Jag har hört väldigt bra om Clarins SOS primern som jag själv vill införskaffa mig, även dessa glowdrops från Loréal har jag hört så mycket bra om och slutligen detta glowstick nedan från By Terry. Det är ett glowstick som man kan ha dels som hightlighter, rouge och bronzer tror jag. Rouge gör att man får den friska och fräscha looken, så trots att många är rädda att använda rogue för att se för röda ut så är det värt att testa. Ett tips är även att använda krämprodukter för att inte se för torr och kakig ut.

Hoppas det var till lite tips och inspiration, kram <3

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG