SLUTSPURTEN

Puuhh vilken dag. Kom precis hem från en dag som verkligen varit fullt upp. Gått i skolan hela dagen, haft skolfoto, varit hos läkaren och gjort allergitest (som ej funkade då jag tydligen inte får ta allergitabletter en vecka innan som ingen berättat för mig hehe). Gick sedan något tidigare från skolan för att jag hade en 2-timmars körlektion. Direkt efter det så stanna jag och var med på teori på körskolan, kändes något onödigt då det mest var repetition men antar att det är bra att göra igen.

Till det roliga så gick lektionen verkligen braa och jag har äntligen bokat uppkörning och teori (!!). Känns så sjukt då det alltid varit så långt bort och så overkligt att man äntligen ska få ta körkortet. Kommer inte säga när den är men det är ett litet tag kvar då jag har nått moment kvar samt ”test-uppkörning”. Behöver bara kötta teorin också..

Imorgon så ska jag inte till skolan då vi i kåren ska ha en heldags möte på Öckerö med rektorn för att planera året och lite sånt, blir nog kul. På kvällen ska jag sedan på 18-års mingel då kära Sofia fyller år idag, grattis<3

Kram

Gillar

Kommentarer

Nellietege,
Måste skriva att jag tycker du har en SÅN FIN stil!!! Vill bara kopiera allt!

sen undrar jag också vilket gym du tränar på? Har kört på Friskis i annan ort innan men ska nu börja på ngt nytt i Gbg/Kungsbacka & undrar om du kan rekommendera ditt? (Samt pass?)

lycka till med körkortet!!! <3

LIKNANDE INLÄGG