SENASTE TIDEN

Heej på er!

Stått rätt tomt här det senaste men så är det i livet ibland, att annat kommer i mellan och man har mindre inspirerande perioder. Alltså om jag bara kollar i min kamerarullen har jag typ tagit 2 vilket på senaste veckorna så det säger en del hehe. Men nu är det mycket jobb i 2 veckor till sen åker jag iväg till Österrike om en månad så då ska ni få så mycket härlig updates. Tänkt hur kul det kan vara att uppdatera med videos därifrån, ska få till hur gopron funkar för en gångs skull så då ska då ska det nog få att få till rätt härliga filmer.

Helgen spenderades i vilket fall hemma och i fredags var vi ett gäng hos Frida och åt och drack så det var väldigt trevligt. Resten av helgen har jag fått köpt massa välbehövligt till skidresan som ett nytt goretex skalställ och bra handskar och lite sånt så det var skönt att få köpt. Och resten av helgen låg jag som en död säl och sträckkollade bachelor hehe så haft en skön helg.

Var förresten i veckan och fixade mina naglar igen hos älskade Sanna och hur fin färg blev det inte?! Älskar den stilrena svarta fast med metallic så det blev lite twist, älskar den.

Nu ska jag jobba klart, ha en fin vecka kram<3

Gillar

Kommentarer

oliviaskoglund
oliviaskoglund,
Hej fina♥️ den under är en dubblering från Edblad och översta är mormors gamla🌙
nouw.com/oliviaskoglund
wille
wille,
lagom långa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LIKNANDE INLÄGG