SENASTE DAGARNA

Dem senaste dagarna har ägnats åt att komma tillbaks till lite rutiner och jag har faktiskt fått gjort mycket sega men välbehövliga saker. Har bl.a rensat heela min garderob och alla sommarkläder, träningskläder, skor, jackor och gjort mig av med grejerna jag inte använder som bara ligger och skräpar och tar plats. När man liksom får trycka in lådor för att få stängt dem och man håller kvar i saker man använt 1 gång på 3 år känns det rätt nödvändigt att göra en stor rensning.

Tog till vara på den sista sommarkvällen i lördags och tog några öl på Tvinky med Johanna och Julia. Så härlig stämning ute, fullt med folk och lite utomlandsfeeling. Vi gick vidare till Taverna, mötte fler kompisar och kvällen slutade sedan i braa tid.

Fick även hem detta uuunderbara pyjamas-set från Anyhere Sleepwear, perfekt till hösten. Älskar deras pyjamas-set som dessutom är så sköna. Finns ju inget bättre än att gå runt i pyjamas hela helgerna under vintern.

Testade även att baka pitabröd i fredags och alltså woooow vad gott det blev om man får säga så åt sin egna mat. Blev besatt av hummus i somras när jag gjorde det själv en gång och det absolut godaste till det är ju typ pita/naan bröd, så nybakt sådant gjorde jag och det blev som en dröm. Och asiatisk sallad är också det jag alltid gör om jag äter själv som är min ytterligare besatthet hehe.

Igår träffade jag även Marre en sväng för att mysa och gå på bio. Var längesen jag var på bio sist och det är så mysigt att göra på vardagarna under hösten. Vi tog en kaffe först innan vi köpte på oss massa gott och såg 438 dagar. Så så bra film. Hade väldigt höga förväntningar om den då det handlar om de 2 journalisterna Martin Schibbye och Johan Persson som blev fasthållna i Etipionen, väldigt gripande.

Börjar jobba på nytt jobb antagligen någon gång nästa vecka så just nu är jag hemma och fixar en del och tar tag i massa annat välbehövligt. Anmälde mig dessutom till Göteborgs Varvet igår sjukt nog. Men det är en sådan sak jag länge velat göra och det känns bra att ha ett mål med träningen eller just löpningen, sedan ska båda mina syskon springa så det blir nog en kul grej. Måste träffa en naprapat först bara då jag haft rätt ont i knät när jag sprungit det senaste, bra förutsättningar liksom men det löser sig förhoppningsvis.

Kram

  • Livet

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG