SÄSONG I ÖSTERRIKE BOKAT!!

Jag har inte alls nämnt detta innan då vissa saker har behövt falla på plats men NUSÅ är det klart, för den 5e januari åker jag tillsammans med Julia till Österrike rättare sagt St Anton för att säsonga! Kommer bli så sjukt fett. Har verkligen alltid haft det i bakhuvudet att jag vill spendera en längre till att åka skidor efter gymnasiet då det seriöst är bland det absolut bästa jag vet, älskar verkligen skidåkning och har alltid velat åka så mycket det bara är möjligt så någonstans var detta ett självklart beslut. Men sedan har vissa saker fått det att kanske inte bli av som att jag först inte hade någon självklar att åka med eller plats eller tid men sedan föll allt bara på plats och valet blev St Anton.

Vi ska dela lägenhet med 3 st andra som vi halvt känner men det kommer bli jättebra, inte det lättaste att hitta boende såpass sent om man säger så. Det blir inte en hel säsong där utan 2,5 månad då jag känt att jag inte vill spendera ett halvår där då jag istället vill resa mer och vill även till värmen (vilket faktiskt också precis blivit bokat så det ska jag berätta mer om). Men ja denna vår kommer bli minst sagt magiskt och välförtjänt så som jag ändå jobbat nu det senaste. Missförstå mig inte då jag verkligen trivs hur jag har det nu med mitt jobb och sjöräddningen men detta är något man ska passa på att göra nu så det ska jag verkligen.

Ni får såklart gärna ställa massa frågor men tänker att jag börjar så<3

Gillar

Kommentarer

Nellietege,
Ska du jobba under tiden eller är det en resa På det sätt att ni är Lediga, får göra vad ni vill osv? Hur fett btw? Vill gör något likande efter studenten lätt!

LIKNANDE INLÄGG