SANNINGAR OM MIG

Tänkte att det hade kul att veta lite random fakta om mig, älskar själv att läsa dessa inlägg. Känns som man lär känna en person mycket bättre när man vet massa små och onödiga saker haha.

Så lite saker ni säkert inte vet om mig.
-Jag tycker inte om att ta medicin i form av piller dvs alvedon eller liknande. Inte det att jag tycker att det är svårt att svälja själva pillret eller så men tycker inte om tanken att stoppa i mig piller med kemikalier haha, jättekonstigt men det är något jag fått för mig bara.

-Jag är besatt av hudvård, hehe. Älskar att lägga mycket tid på det med ansiktsmasker osv. Har hur mycket krämer och burkar som helst. Kan ha och göra med att mamma är likadan.

-Jag är väldigt pedantisk av mig. Har alltid kliniskt rent i mitt rum, alltid ordning och reda. Skulle aldrig lämna min säng obäddad. Detta gäller dock inte alltid vilket är lite konstigt haha, utomlands i hotellrum tillexempel så struntar jag totalt i det och kan ha mina saker överallt, rätt konstigt att jag bara är så i vissa fall...

-Älskar verkligen youtube, kan sitta och kolla videos flera timmar utan att ens tänka på tiden. Tycker framförallt om vloggar, inte så uppstyrda videos. Följer säkert 30 youtubers så när man har fullt upp en helg tar det ett tag att kolla igenom det man missat haha.

-Är i princip aldrig sängliggandes sjuk (peppar, peppar), är däremot ofta förkyld långa period men aldrig så att jag är hemma från skolan eller så.

-Jag har ett ”tvång” om man nu kan kalla det de att slå tre gånger i något (helst trä) om jag vill undvika otur. Många säger ju ”peppar peppar ta i trä” om de verkligen råkar säger något som man inte vill ska hända, men för mig är det verkligen grovt. Kan tänka minsta lilla tanke för mig själv bara och då måste jag slå tre gånger i något, haha rätt jobbigt men känns verkligen som det kommer hända om jag bara skiter i det.

-Jag är extremt principfast och bestämt. Jag vet exakt vad jag tycker och skulle aldrig backa eller vara tyst för att jag inte vågar säga min åsikt. Självklart är det inte lämpligt i alla sammanhang men jag tar de flesta debatter om jag tycker någon uttrycker sig på fel sätt eller säger emot mina värderingar. Kan inte med att ignorera det när folk uttrycker sig idiotiskt eller nedvärderande.

-Sover alltid alltid med 7 kuddar, haha helt sjukt många när jag tänker på det men tycker det är skönast så.

  • Livet

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG