RECAP

Hej på er, det var ett tag sedan. Dagarna rinner förbi och blandas ihop med varandra och plötsligt har en vecka gått, två veckor, tre veckor och nu går juli mot sitt slut.

Jag har haft fullt upp det senaste samtidigt som jag inte gjort någonting alls, eller mer bara gjort exakt det som jag tycker om allra mest. Jag har jobbat mycket och sent, spenderat många dagar och timmar på Sjöräddningen som jag verkligen älskar, timmar på havet och i solen. Nu har jag några dagar helt fria från jobb, perfekt timeat när denna värmebölja kom in med 30 grader och allt man behöver är att vara i vattnet för att fungera som människa. Så då har dagarna spenderats ute på en holme med en bok i handen, saltvatten i håret och eftermiddagssolen gassande. Följt av en löptur och tillslut en god grillad middag ute, mer perfekt än så kan det inte bli en sommardag.

Jag får alltid mycket tid att reflektera när jag spenderar mycket tid såhär ute på landet och får ett break och perspektiv från ens vardag i stan, vilket jag tror är väldigt välbehövligt, med det miljöombytet och lugnet man får här. Jag tänker såklart mycket på vad som ska hända härnäst, vad vill jag göra, vad är nästa steg. Det var ett tag nu i somras jag funderade på om jag ska ge mig in i plugg direkt då jag kom in dit jag ville men valde tillslut att det får vänta något. Nu är jag klar med skolan för ett tag och nu ska jag faktiskt låta mig vara ung, resa, se världen, inte stressa in i grejer för att känna att man vill bli något snabbt för att skapa någon slags karriär för att det ska se bra ut, utan bara göra saker för min skull, för det jag känner för och vill. För nu har jag ju faktiskt den möjligheten att göra exakt det jag vill, utan förpliktelser eller något som hindrar mig. När jag ens får tanken av vemod att sommaren gått så fort stoppar jag den tanken, för hösten kommer inte längre innebära samma sak som det gjort innan, utan hösten är något helt helt nytt nu, något nytt, kul. Höst och vinter behöver inte betyda isande kyla i Sverige, timmar i klassrummet följt av direkt plugg hemma, sova och kolsvart mörker konstant. Denna tid är nu som jag kan göra var och hur jag vill spendera den. Jag har nu valet att styra min framtid och det känns faktiskt väldigt bra. Tankspridd och ovetandes för vad som kommer ske men också redo för denna förändring.

Så ja, jag har väl helt enkelt inte sett någon mening eller egentligen lust att skriva meningslösa inlägg om mina dagar just nu då det besått av jobb, sol och bad. Samtidigt som jag också spenderat mycket tid till att tänka och få någon slags bukt på vart jag vill.

I förrgår i 30 graders värme, första lediga dagen på länge, världens mest perfekta sommardag

Även varit hundvakt åt min systers Selma senaste 2 veckorna. Igår var vi ute på Gullholmen och kollade på min bror som sprang Hermanö-varvet i 35 graders värme, 1 mil. Då var man rätt nöjd med sitt val som åskådare kan jag säga.

Bor ju då på Käringön i stationshuset när jag har jour så det blir ju intensivt när man väl är där och man hamnar som i en bubbla då allt handlar om Sjöäräddningen när man väl är där men det är också det härliga och fina. Man kommer ifrån allt annat och lär sig så otroligt mycket hela tiden, och känslan av att hjälpa andra och all tid som tid på havet ger mig väldigt mycket tillbaka.

Och ikväll har vi varit på vår årliga sommarmiddag hos Hanssons som är vår extra släkt kan man säga. Varje sommar blir det middag i Skärhamn och det är alltid lika trevligt och gott, alltid så avslappnat med mycket skratt, så ja alltid en av sommarens höjdpunkter!

Nu ska jag stänga ner datorn, försöka somna i värmen trots fullt öppen balkongdörr. Imorgon åker jag till Göteborg för första gången på 6 veckor tror ja. Det blir för att fira Johanna som fyller år, ska bli väldigt mysigt att träffa alla igen trots att jag inte känner för att bli kvar i Göteborg allt för länge. Hoppas ni har det härligt, njuter av sommaren och kopplar av, kram <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LIKNANDE INLÄGG