PLANERING & ALMANACKOR

Något jag älskar är att planera och att ha koll på saker. Mitt bästa tips för det är faktiskt att ha en fysisk almanacka. Tycker det är så skönt att kunna bläddra i almenackan och ha allting framför sig med alla måsten, inlämningar och planer. Självklart har man den inte alltid till hands men brukar då bara skriva ner i mobilen om det kommer upp något nytt och sedan skriva i almanackan.

Tycker att det blir så mycket skönare att inte behöva ha alla måsten i huvudet utan ha det nerskrivet. Sedan väljer alla olika hur mycket man vill skriva ner, med träningspass, vad man ska plugga den dagen m.m. Men har faktiskt ett dokument i mobilen istället där jag skriver vad jag ska plugga varje dag så att jag sedan kan kryssa av det när jag är klar, man känner själv vad som funkar bäst för en.

För att sedan göra det lite intressantare så tycker jag det är fint att skriva lite roligare grejer med färgpennor, klistermärken osv. Blir lite roligare att kolla igenom almanackan med massa färg om man har en tuffare vecka.

Så för er som lätt glömmer bort grejer eller är lite slarviga, köp en almenacka!! Bästa tipset, verkligen.

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Hej! Vilken storlek har du på din Louis Vuitton väska? Är du nöjd med den? Är vädligt sugen på att köpa en neverfull, men är osäker på storlek.. Kan du inte göra en "what's in my bag" inlägg?

Kram:)
PetraHuatorp
PetraHuatorp,
Älskar almenackor och jag tycker det är så mysigt att sitta och skriva i en sådan. Pennor, färger m.m. 😊
nouw.com/petrahuatorp

LIKNANDE INLÄGG