PERFEKT LÖRDAG

Heej!

Har haft en så härlig lördag faktiskt. Pappa är borta över helgen så det är bara jag och mamma hemma så vi bestämde oss för att ha en extra mysig lördag. Startade morgonen med att gå på spinning, väldigt skön start på helgen.

Vi duschade sedan och gjorde oss iordning och stack sedan in till stan. Strosa runt i stan lite, shoppade lite fint och åt sedan en god sallad på coffe & deli.

Efter det så hade jag och mamma bokat in en thaimassage. Fick sån sjuk längtan till Thailand igen när man kom dit då det lukta och kändes exakt som när man är i Thailand. Vi har ju varit i Thailand 5 gånger tror jag det är så det känns nästan som ett andra hem och hade mer än gärna åkt dit i år igen..

Var iallafall en väldigt skön massage men gjorde också extremt ont hehe, hade träningsverk i hela kroppen och knutor i ryggen så det var rätt smärtsamt, men det är nog bra det också.

Nu har vi köpt med lite sushi hem. Ska ha en mysig kväll hemma och bara äta gott. Imorgon så ska jag kötta övningskörningen och sedan bara plugga, kram!

  • Livet

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG