PEPP-VECKA

Heej på er. Ett tag sedan jag var inne här men det har varit fullt upp helt enkelt. Som ni vet har jag varit rätt otaggad på allt det senaste, som nog de flesta är i januari, mörkaste och mest oinspirerande månaden.. Det fick väl lite en vändning i torsdags då vårt UF företag hade ett möte med två framgångsrika entreprenörer som var så extremt inspirerande. De trodde på oss som ingen annan gjort eller uttryckt sig förut och kom med väldigt bra tips som gjorde att vi alla bara kände för att hoppa av skolan och satsa allt på företaget hehe. Nej men vi tror väldigt starkt på vårt företag och med tid och kraft ska detta bli något bra det vet jag. Glöm inte att följa vår resa på Drugdefenduf @Instagram.

Igår var det sedan en kort skoldag och efter det hade vi möte med vår rådgivare med UF då alla tävlingsbidrag till SM och allt sådant ska in nästa vecka. I övrigt så har mycket inlämningar nu lämnats in, hela gymnasiearbetet är inlämnat en svenskaanalys skickades in igår och nu kan man pusta ut lite. Nästa vecka är det hyfsat lugnt med skolan, på fredagen är det den årliga hockeymatchen och på kvällen är det After Ice. Sedan är det bara en vanlig vecka och efter det åker vi till Val Dísere, så extremt taggad på bra skidåkning nu. Fick även ett härligt fredagsbud från Vass PR igår med lite spagrejer, alltid trevligt att få<3

På kvällen var jag sedan på ett gött crossfit-pass och efter det åkte jag, mamma och pappa upp till landet för en lugn och avkopplande helg.

Ha en fin fortsatt helg kramis<3

  • Livet

Gillar

Kommentarer

noraandd
noraandd,
Men så kul med UF företag!!! Önskar er lycka till, kram på dig <33
nouw.com/noraandd
wille
,
snygg som alltid iaf

LIKNANDE INLÄGG