PALMA - RECAP & GUIDE

Heej på er! Nu är jag hemma från Palma igen och sitter i soffan med en kopp kaffe med havremjölk, som vanligt igen alltså. Som ni förstår var det fullt upp i Palma så det blev inte direkt tid över att sätta sig såhär, så nu tänkte jag att jag kör en liten recap från veckan och samlar ihop ställen vi varit på, goda restauranger och massa härliga bilder.

Det blev verkligen en perfekt mix av sol och bad, goda middagar, chill på balkongen, festligt men också lugnt. De första dagarna låg vi nere vid havet i Cala Major där vi bodde vilket var nära och bekvämt. Stranden i Cala Major är väldigt fullsmockad men däremot väldigt fint vatten som överallt i Palma, däremot finns det klippor vid Zhero Beach Club som vi hängde mycket som var betydligt mindre turistigt och väldigt charmigt.

Några dagar åkte vi även till Illetes som ligger 15 min bort med buss där det var ännu charmigare miljö med stenstränder, klippor och mycket fin natur.

Detta nedan var då borta vid Illetes. Finns mycket turistiga stränder här och beachclubar men går man ner en bit så finns också dessa mysiga mer ensamma stränder.

Och detta nedan var i Cala Major.

Till restauranger så hittade vi faktiskt några riktigt bra ställen som jag kan rekommendera. Det absolut bästa stället skulle jag säga var Spot bland det bästa jag ätit på riktigt länge. Allting med hela inredningen, drinkarna, maten, service var verkligen topp. Så stort tips. Tog oxfilé tacos och Moscow mule och båda var verkligen 10/10.

En kväll åt vi också på restauranggatan som vi inte gjort innan vilket förvånansvärt nog hade väldigt mysiga och fina restauranger allmänt. Vi åt på Taqueria som var ett riktigt mexikanskt hippt ställe. Jättegoda tacos och goda drinkar.

Sedan åt vi också en kväll på Zhero Beach club vilket jag äälskade. Så fin miljö bara precis vid vattnet, solnedgång och jättegod sushi.

Till sist kan jag tipsa om ett asiatiskt ställe som hette Kuroböta. Fräscht ställe med goda asiatiska smårätter och goda drinkar och bra service!

Till uteställen så var absolut Cuba Bar roligast då restaurangen blev till mer dans sent på kvällen med bra musik och härlig stämning och även Social var väldigt bra. Titos hade vi inte jättekul på då det verkligen är en stor klubb och extremt mycket människor så de andra ställen var bättre.

Och världens härligaste sällskap, haft så bra man kunnat ha det och så jävla kul med dessa tjejer<3

Gillar

Kommentarer

wille
,
du va läcker i den svarta bikinin 😉

LIKNANDE INLÄGG