NY VECKA

Hej på er! Hoppas ni haft en bra dag. Själv startade jag morgonen med ett två timmars matteprov, väldigt tufft men känslan att ha de överstökat är mer än sköön. Resten av dagen hade jag endast idrott där vi nu bara dansar folkdans då det endast är två veckor tills lussefesten nu, allra sista..

Så nu är matten över och när jag kom hem höll jag på och fixade massa med festkommittén då det händer mycket där nu också såhär mot slutet. Åkte sedan och körde ett crossfit pass. Var nog det absolut jobbigaste passet jag någonsin kört, aldrig varit så nära på att spy men nu känns det bra, som alltid efter träning. Behöver dock vila nu då det blivit väldigt mycket det senaste med träning och det är ju lika viktigt att återhämta sig, sen känner jag även att axlar osv är något överansträngda. Men men, tänkte dra igenom lite kort om veckans planer!

Tisdag,

En helt vanlig skoldag och vila från träning. Ska däremot träffa Johanna efter skolan för att fika så det ska bli väldigt mysigt och välbehövligt<3 (GA plugg!!)

Onsdag,

Vanlig skoldag, sedan så är det ju oxdansen som de flesta treor dansar frivilligt ca två timmar efter skolan, så där emellan blir det massa GA plugg då det i princip ska lämnas in färdigt på fredag. Planen är sedan att köra crossfit på kvällen.

Torsdag,

Här är det inte en vanlig skoldag då samskolan har UF mässa på skolan vilket betyder att alla vi som har UF företag ställer ut på skolan. Så vi kommer stå och prata en massa om Drugdefend, vårt UF och sälja in idén lite. Vår produkt, vårt lock som ska förhindra att få droger i sin drink är ju inte färdig än så vi kan inte riktigt sälja på dessa tillfällen än. Men vi får helt enkelt fokusera på att bygga varumärke.

Fredag,

Vanlig skoldag med ett slags svenska prov. Ska sedan efter skolan åka och byta en jacka och seedan så ska jag på eftermiddagen ut till Särö där tjejgänget ska ha julbaaaack. Så mysigt verkligt. Vi ska baka massa och köra julklapsspelet så det ser jag fram emot<3

Lördag - Söndag

Åker eventuellt ut till landet för att vara på sjöräddningen lite för en slags kurs och för att lära känna stationen. I övrigt så har jag inga andra planer utan det blir en lugn helg<3


Veckan efter så är det ju sedan lussedans, glöggfest och en massa som händer innan det blir jullov så det blir nog skönt med ytterligare en lugn helg, välbehövligt när det händer så mycket under veckorna och när det är såpass mycket plugg.

  • Livet

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG