NY VECKA

Nu är det en ny vecka och efter denna måndagen känner jag mig faktiskt taggad. Var helt slut efter denna helg men känner verkligen att det är nya tag nu. Börjar bli väldigt nära till uppkörning och teoriprov (!!) så där ska verkligen allt mitt fokus vara. Sedan en del skol- plugg på det också..

MEN jag ändå lite roligt planerat,
idag, måndag har jag test-uppkörning på körskolan. Som en avstämning inför den riktiga uppkörning och faktiskt min sista lektion så känner verkligen att det är nära nu.

Imorgon, tisdag så har jag vanlig skoldag och sedan ska vårt UF ha möte med banken!

onsdag så ska jag först till skolan och sedan på kvällen ska Nouw ha ett bloggevent/förhandsvisning på en bio så det kommer nog bli väldigt trevligt!

Torsdag blir en vanlig dag, plugg och skola.

fredag så ska jag först till skolan och sedan flyger jag till Stockholm vid 14. Helgen är inte direkt planerad men jag ska bara umgås med min kära syster. Älskar att åka upp och bara hänga där, var även ett tag sen jag var i Stockholm hos henne.

Ska försöka få in en träff med min kära vän Ellen som bor på internat i Stockholm<3

Trots att måndagar många gånger känns rätt tunga så kan de vara skönt att tänka det som en nystart att ta tag i saker och ha en inställning att det kommer bli en bra vecka!

  • Livet

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Låter som en bra vecka! 😃
nouw.com/evelinarou
wille
wille,
vilken regering tycker du att sverige ska ha?
1: alliansen med stöd av s & mp eller
2: m & kd med stöd av sd och invandringspolitik från m eller
3: s & mp
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LIKNANDE INLÄGG