#nouw30daychallenge

Nouw har startat igång en tävling #nouw30daychallenge som går ut på att blogga varje dag i en månad och utvecklas så mycket som möjligt, självklart är det en jätterolig idé så tänkte att jag ska hoppa på det tåget. Så vad är egentligen mina ambitioner med bloggen? Var är det jag vill komma med den?

Jag har alltid gillat att skriva. När det blir för mycket i mitt huvud mår jag som bäst av att bara få ner allt i ord så att man på nått sätt kan tömma hjärnan.

Är väldigt planerad av mig och älskar min kalender (hehe). Tror att det är en av anledningarna till att jag är så besatt av att få ner allt jag ska göra i min kalender just för att inte behöva hålla reda på allt i huvudet.

Tillbaka till ämnet så gillar jag konceptet med blogg, att ibland bara kunna skriva av sig. Om det handlar om nån skitsak eller ett något viktigt ämne, eller helt enkelt bara berätta vad man gjort den dagen. Att även få ner det i bilder och på så sett få en dokumenterad dagbok från hela den perioden av sitt liv som man kan kolla tillbaka på är något jag tror man kommer uppskatta i efterhand. Vill nu bara fortsätta komma igång med bloggen, uppdatera bra med intressanta inlägg och fina bilder så hoppas jag att ni kommer vilja följa med på det <3

http://nouw.com/nouw30daychallenge

  • Livet

Gillar

Kommentarer

amandaaholmgren
amandaaholmgren,
Håller med dig, bloggen är som en fristad ����
nouw.com/amandaaholmgren

LIKNANDE INLÄGG