NEW THINGS

Shoppat rätt mycket det senaste då jag tidigare under våren inte alla gått i butiker faktiskt. Blivit att jag gått förbi lite butiker nu i stan och tycker faktiskt det finns så mycket fint nu när det börjar bli varmt på riktigt. Brukar ju gå lite interimsregering när man hittar saker i butiker.

Länge varit inne på att köpa vit jeans då det är så snyggt och fräscht till vår och sommaren, så det slog jag till med. Älskar modellen att ha lite kortare avhuggna vita jeans som inte är så tighta nertill. Från Weekday, där jag typ köper alla jeans hehe.

Inte så speciellt visande bild men kommer mer när jag tar outfit bilder. En kavaj liknande avslappnad blus som var lite längre, tänkte att de kan vara fint till vita jeans till exempel. Från h&m.

Köpte sedan även dessa shorts från monki. Hade den matchande blazern sedan innan så tänkte att det hade kunnat vara ett fint set men även att ha dem separat. Jätteskön modell som man kan klä upp och ner.

Beställde sedan även dessa Nike sneakers. Har kollat på dem jätte jättelänge fast med grön logga då dem är så fräscha, men knappt gått att få tag på dem andra så blev dessa istället. Älskar Nike sneakers i allmänt då dem är så så sköna och väldigt snygga.

  • Mode

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Så snygga kläder! 😊
nouw.com/sandrakannasto
Sandrachorsell
Sandrachorsell,
Snygga kläder 😀
nouw.com/sandrachorsell
Faronsson
Faronsson,
Åh vad snyggt!!
nouw.com/faronsson
wille
,
vad står S o M för på ditt halsband? e det Socialdemokraterna o Moderaterna? eller Marks & Spencer? eller nåt annat? 😉

LIKNANDE INLÄGG