MY WEEKEND

Började fredagen med att bli utelåst så blev att jag var hos en kompis hela kvällen, gjorde däremot ingenting då jag bara tänkte vara hemma ändå. Hade en skön och lugn fredag helt enkelt.

Lördag morgon så åkte jag och familjen upp till Linköping till min bror. Kom fram vid ett tiden ungefär och åt en god lunch hos Fredrik.

Sedan så tog vi en promenad i snön och i den brutala kylan till gamla stan. Det är som en liten by ungefär med massa gamla mysiga hus och fina vintage butiker. Jättemysigt.

Därefter så åkte vi till hotellet, tog en liten nap och sedan så fixade vi iordning oss snabbt innan vi begav oss mot restaurangen. Var en mysig portugisisk resturang tror den hette Alfama, god mat och bra service.

Efter det så begav vi oss mot själva anledningen till Linköpings besöket, "Planet Earth ll". Det är en som en konsert med en orkester med en Planet Earth film i bakgrunden med de finaste videorna från planeten på djur. Hade inte direkt några förväntningar då jag inte brukar älska föreställningar men detta var riktigt coolt verkligen. Så sjukt fina videos och det gjorde riktigt mycket med musiken som var till och att det var live orkester också. Verkligen tips att gå på!

Idag söndag så vaknade vi vid halv 10, gick ner och åt en jättegod frukost. Med ingefära shots, färskpressad apelsin juice, scramble eggs osv. Nu sitter jag i min brors lägenhet ensam, dem andra är och shoppar men jag behöver verkligen ta tag i plugg så ska försöka börja med det och vid lunch så åker vi hem till Göteborg igen <3

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LIKNANDE INLÄGG