MOT SITT SLUT

Nu börjar sommaren gå mot sitt slut på riktigt och jag är helt färdigjobbad för sommaren. Känns alltid lika dystert när man märker att badplatsen börjar bli tommare, det är färre bilar på gatorna och mindre båtar på havet. Då vet man att semestern är slut och alla åker tillbaka till stan igen, även denna sommar på landet gick lika fort som det alltid gör. Och jag har haft en underbar sommar, mycket tid att tänka, trivts så bra på mitt jobb och badat lite för mycket om man nu kan det.

Just nu är jag lite i en slags mellanfas då sommarjobb är slut och det nya inte är helt spikat ännu. Men jag ska vara kvar på landet 2 veckor till tänker jag, jobba på Sjöräddningen och pendla lite till Göteborg. Så dystert ska det inte bli, hösten är ju trots allt världens nystart och man är utvilad och fylld med ny energi, låter klyschigt men så är det ju. Ska iväg på en rolig grej om 2 veckor också så det har jag extra att se fram emot, skriver mer om det snart.

Så försök nu vända den första dippen man kanske får av att semester är slut till allt det positiva det faktiskt innebär, kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LIKNANDE INLÄGG