MIYO 18 ÅR

Såå vart ska jag egentligen börja.. I måndags fyllde min kära bästavän Miyo 18 år vilket visade sig bli en sjukt lyckad dag för alla inblandade och inte minst Miyo vilket är mer än rätt då hon förtjänar allt gott här i livet. Jag är så så glad för henne, jag har aldrig haft någon i mitt liv som visar sån omtanke som henne och det är svårt att beskriva med ord vad en sådan vän betyder för en.

Det är mer vanligt än ovanligt att ständigt möta människor i sitt liv som gör en besviken och som inte visar de självklara sakerna som att bry sig, finnas där och bara vara en bra vän. Men bland dem är inte Miyo då hon är allt det jag önskar i en vän och det är jag förevigt tacksam för<3

Till själva dagen då så åkte jag vid lunch till Klädesholmen där Miyo var och överraskade henne. Där var hela hennes släkt, Olle och Elin. Vi åt en god lunch på hennes landställe innan vi alla fixade oss för att åka över till Marstrand där själva middagen och festen skulle vara.

Sedan drog allt igång och blev en sån sjukt lyckad kväll. Alla min bästa och fina vänner samlade och hela kvällen var bara ren kärlek och värme.

Så tack för detta min Miyo och hela familjen Lumsden, verkligen en extra familj och människor svårfunna och unika<3

Gillar

Kommentarer

cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Helt underbara bilder! Ser ut som ni hade det riktigt kul 😊
nouw.com/cassandraharaldsson
angelicalmv
angelicalmv,
vart är din snygga gröna jacka ifrån? 😊
nouw.com/angelicalmv

LIKNANDE INLÄGG