MITT JOBB

Tjaa, du skriver ofta att du ska jobba men får man fråga vad du jobbar med? kan du berätta lite om ditt jobb?
Heej, absolut! Jag jobbar just nu extra utöver skolan då på en juicebar som heter Naked Juice Bar. Blir att jag jobbar mest helger där samt på kvällar ibland. Har jobbat där i ett år nu och jag tycker om att ha ett extrajobb just för att kunna hoppa in och jobba när man har lugnare i skolan och tjäna lite pengar såklart. Det är väldigt stressigt men ett fräscht ställe vilket jag gillar.


I övrigt så jobbar jag även med att städa min pappas kontor, något jag började göra rätt slumpmässigt då han frågade om jag ville tjäna lite extra. Det gör jag varannan vecka, det är ju slitigt men väldigt lättförtjänta pengar och något man alltid har tid med då jag kan göra det när jag vill i princip.


Sedan i övrigt har jag alltid haft sommarjobb främst på restauranger på landet och sedan gör jag lite smågrejer såsom att klippa gräset hemma som också är rätt lättförtjänta pengar. Kanske låter mycket, vilket det delvis verkligen är i perioder i kombination med allt annat i livet, men det ger mig även mycket och redan när jag var 16 hade jag byggt upp ett rätt bra CV så det är ett tips verkligen att försöka ha något extra. Man behöver pengarna speciellt nu under gymnasietiden då det är mycket fester osv som kostar såklart och självklart bra att ha ett hyfsat CV när man slutar gymnasiet för det underlättar att få jobb, det gör det verkligen kan jag säga.
Hoppas du/ni fått lite mer klarhet kring jobb och så nu, kram!

  • Q/A

Gillar

Kommentarer

wille
,
när har du avslutning o vad ska du göra i sommar??

LIKNANDE INLÄGG