MIN VECKA

Heeej på er, har slutat skolan nu redan och sitter och pluggar så jag tänkte att jag kunde gå igenom veckan lite.

Måndag, idag ska jag som jag nämnt på ansiktsbehandling lite senare ikväll och innan dess ska jag bara plugga, plugga, plugga.

Imorgon, tisdag så har jag vanlig skoldag, vårt UF ska ha möte med vår rådgivare efter skolan om årsredovisningen som ska in nästa vecka för företaget, och resten av kvällen ska jag bara träna inför mitt NP tal jag har i svenska på onsdag och även träna.

onsdag är det skola och efter det ska jag ut till Särö för att fixa inför skivan med Marre och Frida. Vi ska pynta lokalen, sätta ut namnlappar och lite sånt fix. Sedan tänkte jag köra crossfit om jag känner att förkylningen är borta helt och återigen plugga.

tooorsdag är det äntligen dags för vår skiva. Vi har först skola som vanligt till 16 vilket blir väldigt stress då den börjar 18 men men. Så sjukt att det är dags då det alltid varit så långt bort men jag är säker på att det kommer bli en sjukt rolig kväll, näst sista skivan..

Till helgen sedan har jag inga direkta planer, måste plugga då vi har (som jag sagt ca tusen gånger nu) så extremt mycket prov och redovisningar men på lördag kanske jag skulle hitta på nått kul med Marre så det blir nog en skön helg, man kommer nog vara rätt sliten efter torsdag så det låter räätt bra enligt mig.

Ha en bra vecka nuu!
kram

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Majaxxxsson,
Skulle du kunna fixa något collage med bilder på hur man kan ha sminket och håret på studentbalen? Gärna olika stilar, hårlängder, hela uppsättningar och utsläppt hår man kan styla snyggt hemma 😊

LIKNANDE INLÄGG