MIN JULAFTON

Hej på er, hoppas ni haft en fin julafton <3


Det är alltid blandade åsikter kring julen och ibland rätt pressat att det måste vara världens mest perfekta, mysiga och lyckliga dag. Men egentligen är det bara en tid för avkoppling och tid med familjen så jag tror det är viktigt att bara koppla bort förväntningarna och istället bara se det som en lite mysigare dag än något som har med prestation och förväntningar att göra.

Nu på senare år firar vi bara med familjen och oftast på landet om vi inte är utomlands och det är väldigt skönt faktiskt, vi bestämmer exakt hur vi vil lägga upp dagen och behöver inte anpassa oss efter något.


Så vi började dagen med lång sovmorgon, en god frukost med nybakat bröd och tända ljus, vi tog sedan en lång promenad hela familjen och lät Selma springa fritt över åkrarna och oj vilken lycka i hennes ögon. Aldrig sett henne springa fram och tillbaka så. Väl hemma fixade vi i ordning oss, gjorde klart maten och åt sedan en lång lunch/middag med spel, julklappsleken, presentutdelning innan vi slutade kvällen i soffan framför en av filmerna som visats de senaste tio åren, så som det ska vara.

Nu är vi kvar på landet några dagar till, i helgen ska jag till Käringön och vara på sjöräddningen lite innan jag åker för sedan måste jag hem och börja packa för nu är det inte långt kvar till St Antoooon!

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG