MIN HELG I STOCKHOLM

Heej på er kära vänner, helgen har varit fullt upp därav lite tystare här men det betyder också att jag har massa bilder och annat att dela med mig av.

I fredags åkte jag ju upp till Stockholm där min lilla syster väntade med Selma <3 Glädjen i hennes ögon (och mina hehe) när man varit ifrån varandra i mer än 1 dag är liksom livets lycka. Vi hade iallafall en mysig kväll hemma jag, Elin och Max. Drack rödvin och åt pizza från Meno Male, mycket gott.

Så på lördagen vaknade vi upp pigga och glada. Det var strålande sol och riktigt krispigt höstväder så vi tog med oss Semlan och Klara och åt lunch på Drottningholms slott. Så himla fint och härligt att bara strosa runt där. Vi tog med oss kameran också så ska få till ett inlägg med alla bilder därifrån.

Vi begav oss hemåt runt 16, tog en öl vid Klara och sedan hem till Elin och Max för en tidig middag innan vi åkte till Jossan för lite fördrinkar med ett härligt tjejgäng innan Emma och Jossans födelsedagsfest på Spybar med temat Berghain vilket är någon sjuk klubb i Berlin där man bara har typ läder och latex. Hade så kul verkligen, har ju inte varit ute på år och dar verkligen så man glömmer hur kul det är när man verkligen har en bra utekväll.

Skrattar åt denna bilden haha, ser verkligen ut som trillingar jag, Klara och Elin och så födelsedagsbarnet <3

På söndagen var det lika härligt väder så efter lång sovmorgon och solsidan-tittande drog Klara ut oss på en promenad i solen innan jag åkte hemåt igen <3

Och världens finaste solnedgång när jag åkte hem

Gillar

Kommentarer

LIKNANDE INLÄGG