MIN HELG

Heej på er. Denna helgen har gått i ett och jag har i princip inte haft en sekund att andas. Meeen jag har haft världens underbaraste helg verkligen så det är inget jag är ledsen över. Tänkte att jag sammanfattar helgen så ni går veta vad jag haft för mig!

I fredags så tog jag en promenad efter skolan när jag legat ute i solen lite innan det var dags att duscha och fixa mig för kvällen. Åkte då hem till Alwa för att fira att hon fyllt år dagen innan. Hon hade fixat så mysigt och det var verkligen världens bästa kväll alltså. Klockan 8 var det liksom 25 grader och allt var bara så perfekt faktiskt.

Kvällen avslutades på stan aalldeles för sent som alltid heh, men hade i vilket fall så kul!!
Hade mina vita jeans från Weekday som absolut inte är vita längre tyvärr </3 och en blazer/blus från monki.

Igår så åkte jag till Malevik och mötte upp Elin, Olle, Miyo och Alfred. Vi hade världens mysdag vid havet och bara solade och badade. Badat en gång innan vilket absolut inte var skönt, men igår var det 19 grader i vattnet (!!) så vi låg i och badade hela dagen. Planen var egentligen att åka och fira Alwa på kvällen då hennes familj och vänner skulle ha en överraskningsfest men var helt slut verkligen. Så det blev att vi istället var hos Alfred, åt en god middag och bara prata och hade det trevligt.


Idag har jag jobbat hela dagen och nu ligger jag plakat i min säng, nyduschad med nya lakan. Hela denna veckan har jag sovit några timmar för lite varje natt och efter en helg med ännu mindre sömn så känner man sig som en zombie nu. Så efter lite morsdag middag ikväll ska jag mysa ner mig i sängen och SOOVA!
Kram

  • Livet

Gillar

Kommentarer

evelinasjodin
evelinasjodin,
fina bilder! vart är den rosa kjolen ifrån? 😍
nouw.com/evelinasjodin
Faronsson
Faronsson,
Så fina bilder!⭐️💖
nouw.com/faronsson

LIKNANDE INLÄGG