MER FRÅN LÄGENHETEN

Tänkte uppdatera lite mer kring min kära lägenhet, saknar den allt nu när jag varit i Göteborg i 2 veckor och speciellt nu när jag verkligen börjat komma i ordning.


Till inredning har jag verkligen blandat kring vart jag köpt allt, jag tycker verkligen man ska ge loppisar en chans och satsa på att köpa alla småprylar och porslin/glas etc. secondhand. Speciellt som student är det ofta prisvärt och framförallt är de finare och mer unika prylar på second hand.

Till tavlor så kommer alla min tavlor kommer ifrån Poppy Posters, älskar deras konst då det är en fotograf som samlat sitt arkiv och valt att ge ut dem i fler upplagor, dvs posters som gör att de både är prisvärda men väldigt ball och unik konst. Våga blanda både svarta ramar, valnötsramar och ljusare ramar då kontraster lyfter allt mycket än att bara ha svarta ramar som kan bli lite skarpt mot vissa väggar.

Mycket handlar sedan givetvis om att bo in sig, jag har bott här i två månader nu och mycket idéer kommer upp när man väl bott ett tag och hur man kan förändra saker eller vart man behöver något etc. Vill samla på mig massa tidningar och fler table books och sen är det en del småfix som dörrmatta som ska fixas.

Gillar

Kommentarer

Mariateresia
Mariateresia,

Så fint! 😍😍

nouw.com/mariateresia
oliviaskoglund
oliviaskoglund,
Åh tack snälla <3
nouw.com/oliviaskoglund
Ida
,

Så fint!😍 Hur går det med knät? Jag väntar på korsbandsoperation som jag drog av på nyårsafton.. men operation innan jul iallafall🥳🤗

oliviaskoglund
oliviaskoglund,
Hej! Åh men tråkigt att höra. Det går framåt och nu går jag som vanligt så det blir lättare och lättare. Hoppas du får till operation snart! Kram
nouw.com/oliviaskoglund

LIKNANDE INLÄGG