MÅNDAGAR

Har haft en riktigt typsik måndag idag skulle jag säga. Varit så extremt trött hela dagen, inte orkat lyssna på en enda lektion och det enda jag velat har varit att åka hem och lägga mig i sängen. Första jag kände när jag vakna var bara stress och allt har bara känns rätt jobbigt vilket har fortsatt hela dagen. Blir väl så när helgen har gått i 1 och man knappt vilat en enda sekund.

Hade behövt plugga rätt mycket igår men orkade verkligen inte alls så blev väl att det byggdes på när man skjuter upp det. Har väl egentligen inte överdrivet mycket just nu utan känner väl mer att det är mycket som kommer som man borde ta tag i. Har i vilket fall ett ekonomiprov på onsdag så det är prio 1. Annars har jag väl inga jättespeciella planer denna veckan, ska jobba på torsdag, äta middag /göra någon aktivitet med jobbet på söndag och i övrigt så är det en rätt vanlig vecka.

Nu behöver jag bara fortsätta plugga ekonomi och sen ska jag till gymmet, brukar alltid må bättre efter att man känt sig produktiv och tagit en dusch<3

  • Livet

Gillar

Kommentarer

AmandaTragardh
AmandaTragardh,
Känner igen mig så men det är bara att kämpa på lite till och fina bilder du har!!
nouw.com/amandatragardh

LIKNANDE INLÄGG